3 produkter som kommer göra skolstarten 2020 enklare

3 produkter du inte visste att du behövde inför skolstarten 2020

Avatar
Eden Lev • 
Jul 31

Genomsnittlig lästid: 1 minut

Oavsett om du vill tänka på det eller föredrar att förtränga det så är det ett faktum: Nu är Augusti här vilket innebär att det snart är dags för skolstart. Vi har samlat 3 produkter som definitivt kommer göra skolan både lättare och roligare.
Marshall Monitor hörlurar

Oavsett om du gillar att lyssna på musik när du pluggar eller inte så är ett par bra hörlurar ett måste. Att lyssna på musik, en ljudbok eller en podcast på väg till eller mellan lektioner är ett jättebra sätt att koppla bort tankarna på plugget för ett tag. Marshall Monitor är inte bara trådlösa utan de har också riktigt bra ljud, perfekt för att stänga ute ljud från stökiga klassrum.

Smartklocka

Ett av de absolut bästa sätten för att kunna fokusera och plugga bättre är att hålla igång träningen. Att motionera regelbundet kommer inte bara ge dig mer studiero, utan också påverka ditt humör positivt. Ett bra sätt att få motivation till att träna och att använda en FitBit. Med den kan du se exakt hur mycket du har rört dig, hur många kalorier du har bränt och hur mycket du har sovit. 

Polaroidkamera

Låt oss inte glömma att skolåret består av mycket mer än bara plugg. Alla fester, kompisar och roliga event är minnen värda att spara. Och finns det något bättre sätt att spara minnen på än med en polaroidkamera? När du tar bilder med polaroidkameran så framkallas de direkt. Denna Fujifilm Instax kamera har olika lägen som du kan ställa in, bland annat har den selfieläge, macroläge och landskapsläge. Du har även möjlighet att ändra färg på blixten.

Håll dig uppdaterad genom att följa oss på FacebookInstagram och regelbundet kolla vår blogg.


Relaterade inlägg:

3 produkter som kan hjälpa dig hålla igång träningen i sommar