3-produkter-som-kan-hjälpa-dig-halla-igang-traningen-i-sommar

3 produkter som kan hjälpa dig hålla igång träningen i sommar

Avatar
Eden Lev • 
Jul 1
Det kan vara svårt att hålla igång träningsrutinerna under sommaren, särskilt om du är ledig. Men motion är viktig för både den fysiska och mentala hälsan. Så om du lyckas hålla igång träningen även under semestern finns det en god chans att din sommar blir ännu bättre. Vi har listat 3 produkter som kan hjälpa dig hålla igång träningen i sommar ‍💪🏽

1. Aktivitetsarmband eller sportklockor

Att träna behöver inte innebära styrketräning på gym eller sprintintervaller. När du är ute och går med hunden, städar ur förrådet eller tar en simtur rör du också på dig. Försök integrera fler aktiva moment i dina dagar, du kan till exempel ta trapporna istället för att ta hissen, cykla istället för att ta bilen eller ta en promenad längs strandkanten istället för att bara ligga och sola. För att göra det enklare att hålla koll på exakt hur mycket du rör på dig kan du ta hjälp av ett aktivitetsarmband eller en sportklocka. Med dem kan du enkelt se hur många steg du har gått och hur många kalorier du har bränt under hela dagen. Vi på Panprices kan rekommendera följande modeller:

2. Hörlurar

Att lyssna på riktigt bra musik, en spännande podcast eller en intressant bok är ett enkelt sätt att hålla motivationen uppe under träningspassets gång. Det är viktigt är att hörlurarna sitter i som de ska under träningspasset, något utav de värsta som finns är att träna med hörlurar som ramlar ur hela tiden. Det underlättar även om hörlurarna är trådlösa eftersom att du kan röra dig friare utan sladdar. Vi på Panprices kan rekommendera följande modeller:

3. Actionkamera

Ta tillfället i akt och kombinera  träningen med en rolig aktivitet. Varför inte prova på att paddla kanot, åka mountainbike, åka vattenskidor eller rida? För att ge lite extra motivation till dig själv kan du ta med en actionkamera och filma dina aktiviteter. Om du testar på flera olika aktiviteter kommer du kunna göra den mest episka sommarfilmen i slutet av sommaren. Actionkameran är liten går att fästa på huvudet, hjälmen, cykeln, bilen och till och med ditt husdjur för att säkerställa att det inte finns ett äventyr som den inte kan följa med på. Dessutom är de flesta även vattentäta. Vi på Panprices kan rekommendera följande modeller:

Sist men inte minst, glöm inte att sänka kraven. Det är sommar och även om det är viktigt med motion är det också viktigt att njuta av sommaren, ta vara på ledigheten och att jämföra priser på Panprices innan du handlar 😉

Latest blog posts