Panprices - 4 mest kända kikare märken som panprices rekommenderar

4 mest kända kikare märken

Avatar
Tiba • 
Nov 3

Genomsnittlig lästid: 2 minuter För ivrig jägare är det en stor fördel att kunna hitta sitt mål fort! Ett av de bästa sätten att göra det är genom att välja en jaktkikare av högsta kvalitet! Så att du kan lätt hitta ditt mål oavsett väderförhållanden. Vi på Panprices har sammanställt våra toppval för att kunna hjälpa dig att få mer information om dem mest kända kikare märken!

ZEISS Zeiss är ansvarig för det allra första paret av fällbara fickkikare och den första tillverkaren i världen som använder mekanisk bildstabilisering. Zeiss har tillverkat optik, linser och kikare i mer än 100 år. Företaget grundades 1846 av optiker Carl Zeiss och är baserat i Tyskland. Vi på Panprices rekommenderar kundernas mest älskade kikare av Zeiss, som Zeiss 10x54 Victory RF och Zeiss 10x42 Conquest HD

STEINER Ett annat tyskt företag, grundades av Karl Steiner 1947, har varit en del av Beretta Group sedan 2008 och är baserat i norra Bayern, Tyskland. Företaget har tillgodoräknat sig med att vara den första som tillverkade kvävefyllda kikaren och den första kikaren som innehåller en bärande kompass. Steiner tillverkar också kikaren som används av den amerikanska armén. Vi rekommenderar Steiner Commander 7x50 Kompass och Steiner Laser avståndsmätare LRF 1700 8 x 30. Både kikaren har väldigt bra ljusstyrka, optisk kvalité och färgåtergivning. LEICA Det ursprungliga, men nu ett av fyra distinkta företag som verkar under varumärket Leica, Leica Camera AG grundades år 1869 av Ernst Leitz, Sr. De har sitt huvudkontor i Wetzlar, Tyskland. Detta ger ytterligare stöd för idén att Tyskland har topplaceringen när det gäller kvalitetsoptik! Leica är konsekvent med i topp 10-listorna när det gäller tillverkningen av premium kikare. Kolla upp Leica 8x50 Ultravid HD-Plus, trots sitt 50 mm objektivöppningar så är kikaren relativt kompakt och hyfsat lättviktig. En annan av våra favoriter är Leica Geovid 8x42 HD-B 3000, som är känd för exceptionellt ljusa och färg neutrala bilder. SWAROVSKI Swarovski Optik är en del av Swarovski-gruppen och har sitt ursprung i Österrike. Företaget grundades år 1949 och har specialiserat sig på att tillverka långväga optisk utrustningar med högsta precision, vilket har vunnit företaget en plats i premiumsegmentet på världsmarknaden. Swarovski Optik har etablerat en speciell plats bland leverantörer av långväga optiska produkter, inte bara på grund av sitt starka miljöengagemang och dess mångsidiga, utan även för sitt aktiva bidrag till bevarandet av livsmiljö. Vi på Panprices rekommenderar att kika på Swarovski 15x56 SLC , som är perfekt för observationer över långa sträckor. En annan kikare som vi älskar är Swarovski 8,5x42 EL WB, som är känd för sitt mångsidigt användande. Vilka av dessa fyra märken är din favorit? Vi är super nyfikna på det! Därför emaila gärna oss på info@panprices.com, kontakta oss via chatten mellan 9 och 18, eller ring på +46 72 848 6354.

Håll dig uppdaterad genom att följa oss på FacebookInstagram och regelbundet kolla vår blogg.