Panprices - 5 måste-ha jaktutrustning för din nästa jakt

5 måste-ha jaktutrustning för din nästa jakt

Avatar
Tiba • 
Oct 8

Genomsnittlig lästid: 2 min

Jakt kan vara en otroligt personlig och väldigt intressant upplevelse. Vissa tycker om att campa medan de jagar, andra gör det till en dagsutflykt. Vissa tycker om Leica, andra Swarovski... Jägare föredrar olika livsmiljöer och olika jakt utrustningar. Sätten att jaga är lika olika som varje enskild jägare. Hur vet du vad du föredrar? Hur vet du vad som är nödvändigt och vad som bara är personlig smak? Därför har vi samlat ihop 5 måst-ha jakturtursningar som passar alla jägare för din nästa jakt!

1. Kikare och avståndsmätare

Kvalitetskikare kan påverkar ditt jaktspel. Du kan se längre, bättre, tydligare och med mer självförtroende. Det finns bra kikare vid varje prispunkt, så hitta något som du gillar och passar dig bäst! Panprices erbjuder en av de bästa, populäraste och mest använda kikare med upp till 25% rabatt. Om du är intresserad, ha en titt på vår kikare sortiment.

2. Jakthund GPS-spårning

Många människor jagar idag med sina hundar för att hjälpa dem i deras bedrifter. När man jagar med hundar i stora skogsområden, så vill alla hundägare veta var deras hund är medan de är ute. Det är därför GPS-trackers för jakthundar är en utmärkt lösning.

3. Nattkikare 

När solen går ner går ljuset med det, vilket gör det svårare att göra hobbyer som jakt och vandring. Nattkikare kan förlänga dina favoritaktiviteter sent på eftermiddagen och gör din jaktupplevelse ännu mer roligt genom att hjälpa dig att upptäcka mer djur under mörkret. Det är ett viktigt verktyg speciellt under långa mörka vinterdagarna!

4. Geväromfång

Noggrannhet och mål är kraven för en bra jägare. Utan dessa två kritiska delar kan framgången på fältet vara en utmaning. Att hitta den bästa avståndsmätaren är mycket viktigt. Det hjälper dig att förbättra din jakt genom att förse dig med informationen om avståndet mellan dig och objektet, och därmed förbättra din jaktupplevelse väldigt mycket.

5. Hörselskyddet

För att undvika permanent hörselskada är det viktigt att jagaren bär lämpligt hörselskydd vid skottning eller när man utsätts för andra bullriga miljöer. Fastän hörselnedsättning och tinnitus orsakas av buller är permanenta, är den goda nyheten att det också kan lätt undvikas genom att använda rätt hörselskydd. Därför är det superviktigt att investera i bra hörselskydd utrustning för säkrare jaktupplevelse.

Panprices erbjuder nu jaktutrustning. Sök efter vilken produkt du gillar så försöker vi hitta det bästa erbjudandet i Europa! Hittar du inte det du letar efter? Kontakta oss via chatt mellan 9 och 18, maila oss på info@panprices.com eller ring +46 72 848 6354.

Panprices önskar dig lycka till på ditt nästa jakt! 

Håll dig uppdaterad genom att följa oss på FacebookInstagram och regelbundet kolla vår blogg.