Är det säkert att handla via Panprices?

Är det säkert att handla via Panprices?

Avatar
Eden Lev • 
Aug 19

Genomsnittlig lästid: 2 minuter

Panprices är ett relativt nystartat företag och vi lägger stor vikt i att se till att våra kunder är nöjda. Vi får många frågor kring hur vi kan ha så låga priser, om vi kan vara säkra på att produkten kommer vara som utlovad och vad som händer om det skulle uppstå problem. I det här inlägget går vi igenom hur vi säkerställer att du som kund ska kunna handla säkert.

Först och främst, hur kan våra priser vara så låga? Eftersom att vi på Panprices jämför priser globalt kan vi lista många fler erbjudanden än dina lokala säljare. På så sätt kan Panprices visa dig det absolut billigaste priset som finns tillgängligt i Europa just nu.

Handla via vår Prisjämförelsetjänst

Är säljarna pålitliga? I våran prisjämförelsetjänst visar vi endast certifierade och pålitliga säljare och visar de för tillfället billigaste erbjudandena. Vi har utvecklat ett internt system som bedömer säljarnas trovärdighet genom att ranka dem baserat på deras hemsidas trafik, recensioner och närvaro på sociala medier.

Handla direkt på Panprices

När du köper produkter direkt på vår sida skyddas du av Panprices Guarantee. Garantin kompenserar dig om produkten skulle vara defekt, skadad vid leverans, sakna delar eller om produkten inte skulle levereras alls. Detta innebär alltså att vi har eliminerat risken helt för dig som konsument. Du kan dessutom betala via Klarnas faktura, vilket gör att du kan se till att produkten är som du förväntade dig innan du betalar. När du handlar direkt på vår sida visar vi också alltid det slutgiltiga priset inkluderat frakt och alla andra kostnader, vilket innebär att det inte tillkommer några dolda kostnader. om du dessutom skulle ångra dig så erbjuder vi alltid 14-dagars öppet köp så du kan returnera din produkt.

Panprices kundtjänst

Om det skulle uppstå problem, om du känner dig osäker eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss så kommer vi göra vårt bästa för att hjälpa dig. Du kan kontakta oss via livechatten, maila oss på support@panprices.com eller ringa +46 72 848 6354.

Håll dig uppdaterad genom att följa oss på FacebookInstagram och regelbundet kolla vår blogg.


Relaterade inlägg:

Jag fick fel produkt när jag handlade från utlandet, får jag pengarna tillbaka?

Är det säkert att köpa från utlandet? 7 tips för en säkrare e-handel

Latest blog posts