Panprices - Allt du behöver veta om Google Pixel 4a

Allt du behöver veta om Google Pixel 4a

Avatar
Tiba • 
Dec 11

Genomsnittlig lästid: 4 min

Den billigaste mobiltelefonen från Google 2020 är Google Pixel 4a. Den är lite billigare än Pixel 4a 5G och Pixel 5, men den erbjuder många av de fördelar som de andra två mobiltelefoner har. I det här blogginlägget har vi sammanfattat de viktigaste detaljerna hos Google Pixel 4a.

Google Pixel 4a Design och specifikationer

Google Pixel 4a är en av de mest kompakta Android-smartphone du kan få tag på dessa dagar. Måtten är 144 x 69,4 x 8,2 mm, vilket gör den mindre än Pixel 3a medan fortfarande ha en större skärm. Resultatet är en mobil som är extremt lätt att hantera och lätt att navigera igenom med en hand utan hinder. De med smalare händer kan fortfarande ha det lite svårt att nå toppen av skärmen, men den sitter bekvämt i handflatan.

Google Pixel 4a är till det yttre helt och hållet, skärmen naturligtvis undantaget, byggd av plast som är gjuten i ett stycke, vilket minimerar mängden glipor och skarvar. Plasten har fått en lätt gummibehandling på ytan vilket ger plasten lite mer grepp och en behagligare känsla i handen.

Om du funderar på att köpa Google Pixel 4a måste du överväga vad som är viktigt för dig när det gäller en ny smartphone. Med detta sagt kommer den kompakta storleken av Google pixel 4a och den fantastiska kameran att tilltala dig som letar efter en prisvärd, rimlig stor mobiltelefon som är tillräcklig bra för sociala medier, nätsurfing och e-post. Dessutom erbjuder mobilen möjligheten att ta några utmärkta bilder med god skärpa, klara färger och god ljusdynamik.

Google Pixel 4a batteritid

Google Pixel 4a levereras med ett icke-avtagbart batteri på 3,140 mAh, som är större än kraftpaketet i sin föregångare och mycket större än 1812 mAh-batteriet i den nya iPhone SE. Google hävdar att du får upp till 24 timmars batteritid tack vare företagets Adaptive Battery-teknik.

Det finns inget trådlöst laddningsstöd på denna mobil - inte en enorm överraskning med tanke på mellanpriset - men du får ett laddningsblock på 18 W som ingår i lådan med Pixel 4a, vilket ger snabba laddningsfunktioner.

Google Pixel 4a kamera

Google Pixel 4a är i minoritet när det gäller kameror, med bara två kameror: en på baksidan och en på framsidan. Det finns inte så många andra mobiltelefoner med så få kameror, särskilt nuförtiden, där tillverkarna tenderar att lägga till kameror för att försöka få sina mobiltelefoner att sticka ut, ett exempel på det är iPhone SE och alla andra.

På bakkameran får du en 12,2 MP-kamera med en bländare f / 1,7 och ett 84-graders synfält. Den kan spela in 4K-video med 30 bilder per sekund, 1080 bilder vid 30 bilder per sekund, 60 bilder per sekund och 120 bilder per sekund och 720 p vid 30 bilder per sekund, 60 bilder per sekund och en superlång 240 bilder per sekund. Fastän det kanske inte ser ut som mycket på papper, särskilt jämfört med tre- och fyra-kamerainställningarna på baksidan av många av Google Pixel 4as konkurrenter, kan denna huvudkamera fortfarande hålla sig bra. På fronten hittar vi en 8-megapixelkamera med en bländare på f/2,0 och 24mm, sensorpixlar på 1,12 mikrometer och fixerad fokus. Kameran som sådan är skaplig men vi saknar autofokus. Bokehfunktionen är klassledande bland frontkameror, tack vare Googles utmärkta kameramjukvara.

Pixel 4a gör fotografering enkelt - bara peka och fotografera, och för det mesta innebär kameran, i kombination med Googles intelligenta programvarubearbetning, att du får ett fantastiskt foto i många scenarier.

Det här var allt om Google Pixel 4a! Vi hoppas att du har lärt dig mer om Google pixel 4a och om du har andra frågor så kontakta gärna oss via chatten mellan 9 och 18, maila oss på info@panprices.com eller ring på +46 72 848 6354.

Håll dig uppdaterad genom att följa oss på FacebookInstagram och regelbundet kolla vår blogg.