Allt du behöver veta om Pixel 4A efter dess release

Allt du behöver veta om Pixel 4A efter realeasen

Avatar
Eden Lev • 
Aug 6

Genomsnittlig lästid: 2 minuter

Efter diverse förseningar är Googles nya budgettelefonen Pixel 4a lanserad. De recensionerna som hunnit släppas prisar telefonen för den fantastiska kameran, skärmen och den bra batteritiden. Bland annat skriver The Guardian att Pixel 4a är den bästa telefonen som Google har gjort på flera år.

Pixel 4a passar perfekt för dig som vill ha en billigare, något mindre telefon, en mjukvara med god kvalité, en bra kamera och garanterade updateringar.

Kameran har en bakre lins som har 12.2 megapixlar. Utöver det skriver Android Authority att de när de testat telefonen kunde ha en skärmtid på 6.5-7 timmar innan batteriet var urladdat.

Google Pixel 4a har en OLED-skärm som är 5.81 tum stor. Telefonen är svart och i mitten på baksidan finns en fingeravtrycksläsare. Processorn är en Snapdragon 730G med 6 GB RAM minne. Dessutom har telefonen en lagring på 128GB.

Telefonen börjar säljas den 20 augusti och priset börjar på 350 dollar i USA. Telefonen kommer inte säljas i Sverige men du kan köpa den ändå via Panprices.

Nu, kan du köpa nya Pixel 4a här på Panprices inkl. fri frakt och Panprices-garanti >> KÖP NU

Håll dig uppdaterad genom att följa oss på FacebookInstagram och regelbundet kolla vår blogg.