Panprices - Allt du behöver veta om världens största shopping dag!!

Allt du behöver veta om världens största shopping dag!!

Avatar
Tiba • 
Nov 11

Genomsnittlig lästid: 4 minuter

Du har hört talas om Black Friday, du har hört talas om Cyber Monday, men har du någonsin hört talas om mega shopping Singles’ Day? Om inte, här är vad du behöver veta om 11/ 11! 

Vad är Singles’ Day?

Singles’ Day är en shoppinghelg som hålls varje år den 11 november. Det började först i Kina som en firande för att vara singel. Singles Day sägs ha börjat som en reaktion mot Alla hjärtans dag och tros ha sitt ursprung i Nanjing Universitys under 1990-talet, när fyra manliga studenter diskuterade hur de kunde bryta sig loss från monotonin att vara singel. Sedan dess har firandet spridit sig till ett större kinesiskt samhälle och tack vare internet och sociala medier även till resten av världen.

Visste du att Singles Day är största shoppingdag i hela världen? Det betyder att det är större än Black Friday när det kommer till försäljning online! 11:e november förra året tillbringade online-shoppare i Kina ungefär 410 miljarder yuan (60,4 miljarder US-dollar) på 24 timmar - dubbelt så mycket som Amazon genererar under en hel månad, enligt en rapport från konsultföretaget Bain & Company. Medan Singles 'Day som en online shoppingfestival startades av kinesiska företag Alibaba, hoppade andra stora plattformar som JD.com och Pinduoduo snart på vagnen med sina egna double 11-evenemang. De erbjöd allt från konsumentelektronik till bilar och till och med rabatterade lägenheter. 

Om du är singel och inte riktigt är redo än att mingla, vad skulle du önska dig att shoppa under Singles’ Day? Vi har listat olika kategorier som passar alla singlars smak!  

Gillar du att stream? Passa på att börja din streaming karriär idag! Här är vad du behöver för det:

Det här är en fantastisk tid att börja sätta ihop din julshopping lista. Vem kommer att vara den lyckliga som får en gåva från dig? 

Att ha lite tid för dig själv är jättebra! Vill du inte utmana din inre kreativitet? Nu är det dags att börja och starta din karriär som hobby artist! Vi rekommenderar denna fantastiska ritplatta:

Och om du inte känner för att starta något nytt, varför inte bara njuta av Netflix och slappna av? Unna dig själv med en ny TV för maximal streaming upplevelse!

Allt detta lät för lat för dig? Vad säger du om att planera din nästa vandringstur med dina kompisar? Se till att du är redo med en bra ryggsäck för att stapla mat och en varm jacka för de kalla vinterdagarna. Kolla in på vad vi tycker att du ska ha:

Vilka av dessa har fångat ditt intresse? Vi är super nyfikna på det! Därför emaila gärna oss på info@panprices.com, kontakta oss via chatten mellan 9 och 18, eller ring på +46 72 848 6354.

Håll dig uppdaterad genom att följa oss på FacebookInstagram och regelbundet kolla vår blogg.