Panprices - Apple AirPods Pro vs. Apple AirPods

Apple AirPods Pro vs. Apple AirPods

Avatar
Eden • 
Jul 28

Genomsnittlig lästid: 2 minuter

Är du sugen på ett par trådlösa Apple hörlurar? Då finns det två modeller att välja mellan, den lite nyare Apple AirPods Pro eller den äldre och billigare modellen av Apples AirPods. I det här inlägget tittar vi närmare på skillnaderna för att göra det lättare för dig att avgöra om det är värt att betala mer för den nya modellen eller om den gamla, billigare, fungerar tillräckligt bra. Så, vad är egentligen skillnaderna?

  • Noise cancellation. Den antagligen största skillnaden mellan AirPods Pro och AirPods är att den nyare versionen AirPods Pro erbjuder noise cancellation. Detta innebär att de kan stänga ute allt oönskat ljud.

  • Vatten- och svettåliga. AirPods Pro är, till skillnad från de de äldre AirPodsen, till en viss grad vatten och svettåliga.

  • Anpassningsbara. AirPods Pro har olika storlekar på sina silikonproppar, vilket gör att du enkelt kan anpassa hörlurarna efter ditt öra.

  • Utseende. Hörlurarna ser annorlunda ut, Pro-versionen är lite kortare och fyller upp mer av örat än den vanliga versionen. Se skillnaden på bilden nedan.

  • Ljudkvalité. Även om skillnaden inte är jättestor ska Apple AirPods Pro ha något bättre ljudkvalité än den äldre versionen.

  • Priset. Till sist skiljer sig även priset åt. Se det billigaste priset i Europa på Airpods och på Airpods Pro.

Så vilka hörlurar passar dig bäst? Vill du investera i ett par vattentåliga hörlurar som kan erbjuda extra bra ljudkvalité, snäppet bättre passform och dessutom utesluta allt oönskar ljud? Då ska du satsa på AirPods Pro. Känner du däremot att du vill spara några hundringar och ha ett par allround-hörlurar som fungerar bra, har bra ljud och en bra passform? Då räcker Apple AirPods gott och väl för dig!

Håll dig uppdaterad genom att följa oss på Facebook, Instagram och regelbundet kolla vår blogg.


Relaterade inlägg:

Product of The Week: Apple Airpods