Panprices - De bästa kamerorna mars 2021. Part:1

De bästa kamerorna mars 2021.

Avatar
Marcus • 
Mar 11

Här är våra favoriter när det kommer till kameror och vilka vi rekommenderar att köpa. Dem kommer inte i något speciell rangordning. Du hittar mer information och specifikationer om varje kamera om du klickar vidare på någon av dem.

1. Fujifilm x-t4 

Specefikationer:

 • 26.1 megapixlar sensor 

 • 5-axais IBIS 

 • DCI/UHD 4K at 60 fps, Full HD at 240 fps

 • Standard output ISO 160-12800, up to 15-fps Shooting

 • Film Simulation Modes

Fujifilm X-T4 är en entusiastisk SLR-stil mirrorless kamera med en 26 MP BSI CMOS X-Trans sensor och bildstabilisering i bodyn som kan minska skakningen med upp till 6,5 stopp. Den använder samma hybrid AF-system, med 425 fasdetektering punkter, men med förbättrade algoritmer. Kameran har analoga kontroller för slutartid, ISO och exponeringskompensation, med många anpassningsbara rattar. Den tuffa magnesium legerade kroppen är tätad mot damm och fukt och har ett par SD-kortplatser som stöder UHS-II-media. Kameran fotograferar kontinuerligt med 20 fps (e-slutare) eller 15 fps (mekanisk slutare) vid full upplösning, eller upp till 30 fps i ett 1,25x beskärningsläge. Video kan tas med både DCI och UHD 4K med upp till 60p, med en topp bithastighet på 400 Mbps. Kameran stöder H.265-codec och kan mata ut 10-bitars video vid 4: 2: 2 via HDMI, eller spela in intern 10-bit vid 4: 2: 0. Fujifilms F-Log-format stöds, liksom Film Simulation-favoriter som Eterna. Kameran har ett mikrofonuttag, men en USB-C-dongel krävs för att lägga till ett hörlursuttag.

2. Canon eos R6 

Specefikationer:

 • 20,1 megapixlar 

 • 5-axais IBIS 

 • 5,1K översamplad 4K upp till 60fps

 • ISO Standar 100-102400

 • Avancerad ögon autofokus för fotografering av både djur och människor

EOS R6 full frame mirrorless kamera är utformad för att möta kraven från både fotografer och video innehållsskapare som vill ha en stark och mångsidig kamera för att hålla jämna steg med sina aktiva liv. Det kan gå från att fotografera snabba actionsporter till att filma 4K film video utan problem tack vare den högpresterande CMOS-sensorn och DIGIC X-bildprocessorn. EOS R6 har samma bas bildsensor och bildprocessor som EOS-1DX Mark III, vilket möjliggör ett inbyggt ISO-intervall på 100-102, 400. Med kontinuerlig snabbfotografering på upp till 12 bilder per sekund med den mekaniska slutaren och upp till 20 fps med elektronisk "tyst" slutare, EOS R6 kan hålla jämna steg med nästan alla motiv som rör sig snabbt. Kombinerat med det nya Dual Pixel CMOS AF II-systemet med ca. Med 100% täckning av ramen och 1 053 automatiska AF-zoner kommer EOS R6 med säkerhet att följa svårfångade motiv med 20 bilder per sekund för skarpa bilder.

Spårning ämnen är enkelt och intuitivt med möjlighet att spåra person

er som använder Eye, Face och Head Detection AF eller vid spårning hela kroppen, ansiktet eller ögon av katter, hundar eller fåglar med Animal Detection AF. Med den nya 5-axliga bildstabilisatorn i kroppen är upp till 8 steg av skak korrektion möjlig med både icke-stabiliserade och optiskt bild stabiliserade linser, vilket ger många fler kreativa möjligheter för otroligt stabilt bild- eller video innehållsskapande i svagt ljus . De som letar efter kreativa film alternativ kommer att uppskatta bildhastigheter inklusive 4K 60P och Full HD 120 fps med möjlighet till intern inspelad 4: 2: 2 10-bitars Canon Log eller HDR-PQ-inspelning. Och inkluderingen av dubbla SDXC UHS-II-kortplatser i kombination med Wi-Fi och Bluetooth möjliggör flera överförings- och automatiska säkerhetskopieringsalternativ, vilket gör EOS R6 redo när du är.

3. Sony A7r iv 

Specefikationer:

 • 61 megapixel fullformat

 • 5-axis IBIS 

 • 15 stegs dynamisk range. 

 • Iso-standard range 100-32000

 • 4k 30fps 

Sony a7R IV är företagets fjärde generationens högupplösta mirrorless kamera med full bild och är byggd kring en BSI-CMOS-sensor som matar ut 60,2 MP-bilder. I förhållande till tidigare generationer lovar den mer robust byggkvalitet, förfinade kontroller, företagets senaste autofokusimplementering och mer. Trots sin höga upplösning kan den skjuta upp till 10 bilder per sekund med full autofokus och spela in 4K-video antingen från sensorn eller från en APS-C / Super 35-beskärning. Det får också ett 16-skott högupplöst läge som kan användas för att generera 240MP-bilder av statiska scener.

4. Sony a7 iii 

Specefikationer:

 • 24 megapixel fullformat

 • 5-axis IBIS 

 • 15 stegs dynamisk range. 

 • Iso-standard range 100-51200

 • 4k hdr 30 fps 

Alpha a7 III Mirrorless Digital Camera från Sony är en mångsidig, högpresterande kamera som kännetecknas av inte bara dess upplösning utan dess multimedia-mångsidighet. A7R III kretsar kring en fullformat 24.2MP Exmor R BSI CMOS-sensor och uppdaterad BIONZ X-bildprocessor och ger en imponerande fotografering hastighet på 10 fps tillsammans med förbättrad autofokus prestanda för snabbare, mer tillförlitlig motiv spårning och bred bild täckning. Detta uppdaterade Fast Hybrid AF-system använder en kombination av 399 fasdetektering punkter och 425 kontrastdetektering områden för snabbare fokusering under olika ljusförhållanden och bibehåller också fokus på motiv mer effektivt. Förutom hastighet och AF hjälper bearbetnings förbättringarna också att uppnå större bild skärpa genom hela känslighet området från ISO 100-32000, vilket ytterligare kan utökas till ISO 50-102400. Videoinspelning Funktionerna har också utökats för förbättrad kvalitet vid inspelning av UHD 4K-video med fullbredd på full bildsensorn, eller när du använder ett Super35-område och 5K översampling för att minimera moiré och aliasing. Dessutom, med fördel för både stillbilder och video drift, behåller a7R III den 5-axliga SteadyShot INSIDE sensor-shift-bildstabiliseringen, som nu är effektiv för att minimera uppkomsten av kameraskakningar med upp till 5,5 stopp.

5. Canon EOS R5

Specefikationer:

 • 45 megapixel fullformat

 • 5-axis IBIS 

 • Avancerad ögon autofokus för fotografering av både djur och människor

 • Iso-standard range 100-51200

 • 8k hdr 30 fps 

EOS R5 bygger på det kraftfulla arvet från Canons full frame kameror som erbjuder nästa generations förbättringar i bildkvalitet, prestanda och pålitlighet.

Det är ett perfekt val för ett stort utbud av fotografiska och filmmiljöer från bröllop, porträtt, sport, journalistik, landskap, filmografi och mer. Canons helt nya 45-megapixels full frame sensor i EOS R5’s fantastiska bildkvalitet, vilket också leder vägen till imponerande 8K DCI-filminspelning med möjligheten att extrahera 35,4 megapixel stillbilder.Fokus och hastighet är avgörande i EOS R5, vilket ger imponerande kontinuerlig bildtagning med hastigheter på upp till 20 bilder per sekund och med Dual Pixel CMOS AF II-kapacitet för att spåra rörelser med delad sekund för det mest svårfångade motivet. Med 1 053 automatiska AF-zoner är det lättare än någonsin att fotografera människor med hjälp av ögon-, ansikte och huvud detekterings-AF eller intuitivt spåra hela kroppen, ansiktet eller ögon av katter, hundar eller fåglar med Animal Detection * 2 AF. Den 5-axliga bildstabiliseringen i kroppen kan effektivt kompensera för kameraskakningar med cirka 8 stabiliserings stopp * med vissa icke-stabiliserade och optisk bildstabilisator lenser. Anslutningar som 5 GHz och 2,4 GHz Wi-Fi och Bluetooth ingår också.

6. Nikon d850

Specefikationer:

 • 45,7 megapixlar 

 • No ibis 

 • Iso- standard 64-25600

 • 4k 30 fps 

Högre upplösning. Högre hastighet. Större mångsidighet. Ren potential för stillbilder och video. Bevittna nästa steg i evolutionen för högupplöst fotografi. D850 överträffar inte bara D810s otroliga bildkvalitet med 45,7 effektiva megapixlar och ISO-känslighet från 64-25600. Det kombinerar dessa med en ny nivå av mångsidig och kompromisslös prestanda, inklusive kontinuerliga fotografering hastigheter på 7 fps (upp till 9 fps med tillvalet MB-D18 Multi-Power Battery Pack * 1) och 153-punkts AF-systemet som används i flaggskeppet D5. Det är den första Nikon FX-format D-SLR-kameran som erbjuder 4K UHD-video i full frame, medan tidsfördröjning skyttar kan skapa sekvenser med hög upplösning även under extremt svagt ljus. Från landskap till kommersiell sport, bröllops- och modefotografering samt multimedia fotografering, låter D850 dig skapa häpnadsväckande bilder som uppfyller de strängaste professionella kraven.

För mer information och specifikationer kan du se produkterna nedanför.