Panprices - Din personliga önskelista för Black Friday! Bara för dig!

Din personliga önskelista för Black Friday

Avatar
Tiba • 
Nov 20

Genomsnittlig lästid: 4 minuter

Du behöver inte stressa över att hitta de bästa erbjudandena under Black Friday. Panprices erbjuder den mest avslappnade shoppingupplevelsen hittills!

 Den stora dagen kommer! Den 27 november är det äntligen Black Friday. En dag som många människor ser fram emot, eftersom de får chansen att köpa produkter till stor rabatt. Tusentals produkter sjunker i pris och man får äntligen köpa det man har alltid väntat på. Dock, kommer Black Friday att föra med sig mycket stress också. Kommer produkten jag letar efter att faktiskt vara billigare? Var hittar jag den? Och vad händer om den redan är slutsåld? Om du är en person som har väntat på en specifik produkt men inte vill ta itu med besväret med att hitta det bästa tillgängliga erbjudandet snabbt så kan Panprices önskelista vara rätt sak för dig!

För att underlätta din Black Friday upplevelse vill vi erbjuda dig en unik service! Vi kommer att bära alla tunga lyft för dig. Skicka oss en lista med produkter som du letar efter och önskar dig att köpa under Black Friday, så ser vi till att hitta de bästa erbjudandena under Black Friday - inte bara i Sverige utan från hela Europa. Så här ser du till att verkligen köpa till bästa pris!

Så här fungerar det:

1. Skapa en lista med alla produkter du letar efter

2. Skicka listan till support@panprices.com med ämnesråden ”Min önskelista”

3. Luta dig tillbaka tills vi skickar dig de bästa erbjudandena på var och en av produkterna

4. Välj de erbjudanden du vill köpa och betala enkelt med Klarna

5. Njut av helgen och vänta tills dina produkter kommer till dig!

Pro tipp: Ju mer specifika du är på vilka produkter du vill ha desto bättre jobb kommer vi att göra! Det är bättre att skriva att du vill ha en "iPhone 12 Pro i guld med 126 GB" istället för att bara skriva "iPhone 12". Om du till exempel inte bryr dig om färgen, skickar vi dig det bästa erbjudandet bland alla olika färger.

Därför behöver du inte oroa dig för var du kan köpa vad! Du är varmt välkommen att skicka oss din önskelista så gör vi shoppingen åt dig med bästa möjliga priser! Skicka till oss en lista med alla produkter du önskar dig att köpa så återkommer vi till dig med de billigaste erbjudandena som finns! Om du har andra frågor eller vill skicka din önskelista kan du nå oss via email på info@panprices.com, kontakta oss via chatten mellan 9 och 18, eller ring på +46 72 848 6354. 

Inspiration till din önskelista

Håll dig uppdaterad genom att följa oss på FacebookInstagram och regelbundet kolla vår blogg.