Panprices - DJI - Bästa drönare man hittar i marknaden.

DJI - Bästa drönare man hittar i marknaden.

Avatar
Sophia  • 
Mar 19

Om du är intresserad att köpa en drönare för att fånga alla dina minnen från höga vinklar, DJI är här för att uppfylla dina förväntningar.

Vi har listat deras bästa i kvalite och pris så att du slipper söka efter vilken som kan passa dig bäst. 

DJI - MAVIC 2 PRO

Mavic 2 Pro är fortfarande DJI: s mest imponerande konsumentnivå hittills och är fortfarande det bästa allround-alternativet för de flesta.

Dess 20MP en-tums sensor kan spela in utmärkta Raw-stillbilder och 4K-video, medan en mängd automatiserade fotograferings- och flyglägen kompletterar dess mycket bärbara formfaktor. 

DJI Mini 2 Kit

 Den är liten men mäktig. Tack vare intuitiva och avancerade funktioner förpackade i en bärbar ram ger DJI Mini 2 fullständig frihet att skapa var och hur som helst du vill skapa.

Oavsett om du skjuter på en öde strand eller fångar detaljerna i en rolig släktträff, kan Mini 2 hantera allt. Med en maximal batteritid på 31 minuter ger DJI Mini 2 mer än tillräckligt med tid för att komponera den perfekta bilden.

DJI PHANTOM 4 PRO V2.0

DJI Phantom 4 Pro V2.0 förblir en mycket kapabel drönare för både stillbilder och videoproduktion tack vare sin 1-tums sensor, justerbar bländare, mekanisk slutare och upp till 4K / 60p videoinspelning.

Med hastighet, kraft och mycket lyhörda kontroller är det ett utmärkt alternativ för professionella fotografer och videofotografer, om det är mycket mindre bekvämt än Mavic 2 Pro.

DJI Mavic air 2 

DJI Mavic Air 2 de nya specifikationer för denna modellen är bland annat fler flyglägen, 4K-video i 60 fps och bättre terräng avkänning. Det har även tillkommit ett "supersamlingsläge" där drönaren tar bilder på 48 megapixel genom att pixelshifta bilden med hjälp av den inbyggda tre-axlade gimballen.

Med en välutvecklad kamera med ett objektiv som har 24 mm brännvidd och en bländare på f/2.8 monterad på en tre-axlig gimbal är du garanterad skarpa bilder och stadig video. Du hittar även tre nya AI-lägen för automatisk flygning - Active Track 3.0 - Följer automatisk ett utvalt objekt.