Google Högtalare i Sverige? Köp Google Home, Nest och Wifi via Panprices!

Google Högtalare i Sverige? Köp via Panprices i Sverige!

Avatar
Anita • 
Nov 26

Det finns ett antal olika högtalare från Google som kan göra ditt liv enklare. Google har de senate åren satsat på att göra sitt utbud på högtalare bättre och mer relevant och de har äntligen lyckats.

Den första högtalaren är Google Home som går att köpa på den här länken. Home är bland de bästa smarta högtalarna som man kan hitta på marknaden och är en enastående digital assistent, som dessutom gör på svenska. Du kan placera Google Home i vardagsrummet eller köket, och prata med den.

Den andra högtalaren är Google Nest Mini och går att köpa i på den här länken. Nest Mini är bland det senaste och hetaste tillskottet i Googles smarta högtalarfamilj. Den gör din vardag både enklare och smartare. Den är röstaktiverad och blir din personliga virtuella assistent som dessutom kan streama dina spellistor. Den har 50% kraftfullare ljud än tidigare modeller och är kompatibel med både Android och iOS.

Den tredje högtalaren är Google Nest Wifi och går att köpa i på den här länken. Google presenterar detta nya sätt att använda Wifi i hemmet. Du kan använda enheten för att ge internet till hela ditt hem och alla enheter. Denna enhet gör det både enklare och smartare att streama, ladda ner och dela utan avbrott. Routern är en tillförlitlig och flexibel liten mackapär som gör din användarupplevelse smidig tack vare smarta funktioner som enkelt konfigureras och säkras.

Latest blog posts