Hur du köper Google Pixel 4 även om det inte lanseras i Sverige

Hur du köper Google Pixel 4 även om det inte lanseras i Sverige

Avatar
Sep 30

Intresset är stort bland många svenskar inför den stundande annonseringen av Googles nya flaggskeppstelefoner med namnet Pixel 4. Det ryktas bland annat att de nya telefonerna kommer utrustas med Snapdragon 855-processorn samt två kamerasensorer varav den ena ska ha en bildupplösning på hela 16 megapixlar. Se vår sammanfattning av de mest intressanta ryktena här.

Klicka på en av länkarna för att komma till årets Pixel 4-modeller:

Nedan finns förra årets modeller:

Till många svenska konsumenters stora besvikelse har Google aldrig sålt sina mobiltelefoner i Sverige genom deras webshop. Tack vare Panprices, den nya innovativa globala prisjämförelsetjänsten, är vi glada att äntligen kunna erbjuda alla svenskar en metod för att lägga vantarna på de nya telefonerna.

Det unika med Panprices är att man som konsument får en överblick av samtliga erbjudanden i Europa på produkter man är intresserad av att köpa. 8 av 10 svenskar har enligt Postnord redan e-handlat från utlandet men det har hittills varit svårt för konsumenter att få en överblick av alternativ för att köpa produkter globalt. Då Google säljer sina Pixel-telefoner i andra europeiska länder kommer du när telefonerna har lanserats att enkelt kunna se var telefonerna säljs till lägst pris på Panprices.

Vid köp utomlands vill du alltid minimera risken att handla från en e-handelsbutik med dåligt rykte. Förutom att Panprices filtrerar bort bedrägliga e-handlare kan du även välja att genomföra ditt köp hos en butik med högsta betyg baserat på recensioner och storlek.

Vidare behöver du även säkerställa att den billiga och trygga e-handelsbutiken utomlands faktiskt erbjuder att skicka Google Pixel-telefonen till Sverige. Att söka runt och förstå villkor för frakt själv som konsument tar lång tid och kan ofta vara snårigt. Därför listar Panprices uppgifter huruvida e-handlaren skickar till Sverige eller ej samt bistår med info om vilka dina alternativ är om du skulle vilja köpa Pixeln till ett fantastiskt erbjudanden trots att frakt till Sverige officiellt inte stöds.

Latest blog posts