Köp nya Google Pixel 5 i Sverige

Köp Google Pixel 5 i Sverige

Avatar
Eden Lev • 
Aug 5

Bild: Google - Genomsnittlig lästid: 2 minuter

Förbeställ Pixel 5 i Just Black här: https://bit.ly/2Fp4Aqf
Förbeställ Pixel 5 i Sorta Sage här: https://bit.ly/33TqJq1
Om du är intresserad av Pixel 4a så kan du köpa den på Panprices inkl. fri frakt och Panprices-garanti >> KÖP NU

Under gårdagens lansering av Google Pixel 4a bekräftade Google att Pixel 5 kommer släppas någon gång under hösten 2020. De säger även att telefonen kommer att ha support för 5G. Telefonen kommer inte att släppas i Sverige, men du kan köpa den tryggt till det billigaste priset i Europa via Panprices.

Google Pixels telefoner är framförallt kända för att ha riktigt bra kameror, ett område där de har fått konkurrens i och med Samsungs senaste mobiler med kameror i framkant. Dessutom förväntas Apple iPhone 12, som också släpps hösten 2020, ha en toppkamera. Så vilken kamera kommer Google Pixel 5 erbjuda? Det är fortfarande oklart men det finns spekulationer kring att kameran kommer ha en vanlig kamera, en vidvinkel kamera och en tele-kamera, alltså totalt tre bakre kameralinser.

Vidare förväntas telefonen ha antingen en Snapdragon 865, 765G eller 768G som processor. Ryktet säger att Google Pixel 5 kommer ha 90Hz skärmar. Huruvida det kommer en Pixel 5XL är fortfarande oklart, men det lutar mot att det inte kommer någon. Google kommer nämligen släppa ännu en annan telefon under hösten, Pixel 4A 5G. Den kommer vara något dyrare än den vanliga Pixel 4A telefonen men kommer skilja sig genom att erbjuda 5G. I samband med presentationen av Pixel 4A så släppte Google även följande bild.

Den mattsvarta, större telefonen tros vara Pixel 4A 5G som också ser ut att vara större. Den mindre telefonen, som också ser ut att vara något glittrig, tros vara Pixel 5.

Skriv upp dig på vårat nyhetsbrev för de senaste nyheterna o Googles Pixel telefoner info@panprices.com.

Håll dig uppdaterad genom att följa oss på Facebook, Instagram och regelbundet kolla vår blogg.

Related blog posts