Köp nya Google Pixel Buds 2 från Sverige

Köp Pixel Buds 2 från Sverige

Avatar
Sara • 
Oct 18

Vill du köpa nya Google Pixel Buds 2 från Sverige?

Du kan köpa Pixel Buds 2 från Sverige genom Panprices

Google offentliggjorde Google Pixel Buds 2 under sitt #MadeByGoogle-event. Vi har tidigare skrivit extensivt om samtliga releaser på vår blog. Hörlurarna är det första av sitt slag från Google och kan för första gången ses som en rättmätig rival mot Apple AirPods. Den första generationens Pixel Buds debuterade under oktober 2017 och sågs genast som en besvikelse. Produkten kunde helt enkelt inte nå upp till den kvalitetsstandard andra jämförbara produkter hade på marknaden. Satsningen drogs tillbaka och Google fick tänka om rejält. Nu två år senare år 2019 är Google äntligen redo att presentera vad man jobbat på. Nytt för i år är att man valt att ta bort de jobbigt frustrerande kablarna som höll ihop Pixel Buds, samtidigt som man introducerar en formfaktor som är slim och diskret när man bär lyssnar på musik.

Fastän utsidan har fått en make-over så är det insidan som ändrats allra mest. Tidigare med Pixel Buds har du varit tvungen att klicka hörlurarna för att aktivera Google Assistant. Nu behöver du endast säga "OK, Google" och den inbyggda röstassistenten aktiveras. Vi har inte fått någon mer information kring nya Google Assistant funktioner som kan komma att debutera på Pixel Buds 2. När den första generationens Pixel Buds debuterade lanserades den med en översättningsfunktion som enkelt hette Translate. Funktionen utnyttjade de inbyggda mikrofonerna för att i realtid översätta språk till Engelska. Funktionen bygger på Google Assistant som dessutom kan enkelt streama musik, söka på information via Google, och skicka meddelanden.

Google noterar att Pixel Buds 2 Bluetooth kommer med lång räckvidd som kan sträcka sig över 100m. Det innebär att du kan lämna din nya Google Pixel 4 i skåpet på gymmet och fortfarande lyssna på dina favoritlåtar medan du tränar. Angående batteritiden på Pixel Buds 2 kommer att hålla i fem timmar på en enda laddning innan man behöver använda fodralet för att ladda hörlurarna. Fodralet kommer att ge hörlurarna 24 timmar extra batteritid och funkar dessutom trådlöst vilket innebär att du inte behöver ha några sladdar liggandes specifikt för dina Pixel Buds 2.

Slutligen kan det bekräftas att Pixel Buds 2 har otroligt bra ljudkvalité. Hörlurarna, genom sin design, förseglar ljudet för att leverera rikligt med bas och har på undersidan ett ventilationshål som släpper in miljöljud som gör att man hör allt utanför också.

Latest blog posts