Kommer Google Pixel 4a heta Pixel 5 istället?

Kommer Google Pixel 4a heta Pixel 5 istället?

Avatar
Eden Lev • 
Jul 9

Average reading time: 2 min

Det finns fortfarande många obesvarade frågor om Googles nya telefon Pixel 4a. När kommer Pixel 4a? Kommer Pixel 4a komma till Sverige? Hur mycket kommer den kosta? Efter en spänd väntan har Google fortfarande inte släppt några nyheter om telefonen - vilket har väckt spekulationer kring om Pixel 4a överhuvudtaget kommer.

Google's nya budgetvariant av Pixel 4, Pixal 4a, förväntades komma ungefär samtidigt som Pixel 3a och Pixel 3a XL släpptes förra året - i maj. Till skillnad från förra året så förväntades endast en version, den mindre versionen, släppas i år. Enligt de tidigare läckta uppgifterna om telefonen skulle den ha 5,81 tumsskärm på framsidan med Full HD-upplösning, 60Hz uppdateringsfrekvens samt Snapdragon 675 på insidan. Men nu är vi redan inne i juli, det har gått mer en månad sen telefonen förväntades komma och det finns fortfarande ingen telefon eller ett officiellt releasedatum att prata om. Istället spekuleras nu kring om det överhuvudtaget kommer en Pixel 4a eller om Google kommer lansera Pixel 5 direkt istället.

Bilder: Onleaks x 91mobiles

Google Pixel 5 påstås vara Googles nya flaggskepp. Techsidan Tom's Guide skriver att Google Pixel 5 förväntas släppas hösten 2020 och att den kommer bli ännu vassare på området där de tidigare Google telefonerna har varit riktigt bra, nämligen kameran. Vidare skriver de även att telefonen kommer ha 5G.

Så om Google kommer skjuta på lanseringen för Pixel 5 för att hinna släppa Pixel 4a innan eller om de kommer släppa endast Pixel 5 återstår att se. Håll utkik på bloggen och på våra sociala medier för att få fler nyheter!

Related blog posts