När kommer Android Auto till Sverige?

När kommer Android Auto till Sverige?

Avatar
Sara • 
Nov 18

När kommer Android Auto till Sverige? Det finns ingen information just nu om när Android Auto kan komma att lanseras i Sverige. Troligtvis kan lansering först komma på tals någon gång under nästa räkenskapsår men även den informationen är bristfällig.

Fram tills dess kan du gå in på Panprices - och hitta elektronik och smartphones.

Google har utvecklat en mobilapp för att spegla funktionaliteten från en Android-enhet, t.ex. en smartphone, till en bils information- och underhållningsenhet som finns i instrumentbrädan, tanken är att Android Auto ska göra bilen smartare.

Android-enheten paras ihop med bilens huvudenhet som speglar mobilens system och dess Android Auto kvalificerade appar; från enhet till fordonets display med ett smidigt, enkelt och förarvänligt användargränsnitt. Appar som stöds inkluderar GPS-mappning / navigering, musikuppspelning, SMS, telefon och webbsökning. Systemet stöder både pekskärm och knappstyrd huvuddisplay, även om handsfree-funktion genom röstkommandon uppmuntras att minimera körsförvrängning. Android Auto är en gemensam insats mellan 28 biltillverkare och finns i 36 länder.

Latest blog posts