När kommer Google Pixel till Sverige. Kan du köpa Pixel 4 billigt?

När kommer Google Pixel till Sverige. Kan man köpa Pixel 4 billigt?

Avatar
Anita • 
Oct 14

Klicka på en av länkarna för att komma till årets Pixel 4-modeller:

Nedan finns förra årets modeller:

Den 15e oktober är det dags för Google att äntligen presentera den fjärde generationens Pixel 4 och Pixel 4 XL. Telefonen är fullspäckad med heta specifikationer och ny funktionalitet. Telefonen kommer i tre färger Just Black, Clearly White, och Oh So Orange. Den kommer med en snabb Snapdragon 855 som gör det möjligt att streama och spela med bästa grafik.

Telefonen kommer att presenteras under morgondagen av Google under sitt event #MadeByGoogle 2019. När den officiellt släpps är dock ytterst oklart. Vissa uppgifter pekar på att telefonerna kan komma att göras tillgänglig redan vid presentationen. Somliga menar dock att en lansering endast kan komma att ske först i slutet på oktober. Om vi ska gå efter de senaste åren så har Google haft vanan att alltid släppa telefonen i officiella säljkanaler först en vecka efter det att man presenterat telefonerna. Det innebär att de kan komma att släppas redan den 22 oktober.

De två objektiven som finns på den bakre kameran sägs vara en stor uppgradering jämfört med tidigare år. Den 16MP tele-objektivet sägs utgöra den största skillnaden och kameran är tänkt att kunna ta vassa porträttfoton och action-fotografier samt förbättrade mörkerbilder (samt även bildstabilisering, porträttbilder med bokeh). Framåt kameran kommer även utrustad med flera sensorer som möjliggör för sömlös ansiktsupplåsning samt Motion Sense geststyrning.

Klicka på en av länkarna nedan för att komma till de billigaste priserna:

Du kan klicka på länken för att se i vilka regioner som Pixel 4 kommer att lansera.

Latest blog posts