Panprices - PANPRICES TIPSAR: TeknikPappa

PANPRICES TIPSAR: TeknikPappa

Avatar
Eden • 
Aug 17

Genomsnittlig lästid: 3 min

Vi gillar att ha koll på bloggar, entusiaster och nördar inom teknik. En av de som stuckit ut lite extra är bloggaren TeknikPappa. Med välskrivna inlägg om intressanta ämnen och uppdatering flera gånger i veckan är detta definitivt en läsvärd sida för dig som tycker att det är intressant med teknik.

Bakom sidan finns en tvåbarnspappa som "älskar teknik och den tekniska utveckling som vi lever med och får ta del av varje dag." Han skriver att bloggen har blivit en plattform där han kan dela med sig av sin nördighet. På sidan finns en blandning av inlägg som exempelvis nyheter, tips och produkttester med mobiltelefoni som främsta inriktning.

Även om du inte är en inbiten tekniknörd så är texten lätt att förstå, vilket gör att sidan kan passa alla. TeknikPappa skriver också att läsarna ska kunna se sidan som en supportsida och våga fråga teknikfrågor som kan dyka upp i vardagen. Till sist skriver TeknikPappa även en del om diabetes typ 1, då hans dotter lever med sjukdomen. Framförallt har han valt att lägga fokus på att skriva om tekniska nyheter och hjälpmedel för diabetes.

Inlägg vi gillar:

På sidan finns, som tidigare nämnt en stor variation av olika inlägg men vi vill särskilt tipsa om tre inlägg som vi gillar lite extra mycket.

OnePlus 8 Pro, min användarrecension

TeknikPappa skriver om vad han tycker om Oneplus 8 Pro och om hans användarupplevelse, utan att rabbla massor av specifikationer. Inlägget är välskrivet, intressant och ger läsaren en bra bild utav fördelar samt nackdelar med telefonen.

Tips på bra teknikpoddar att lyssna på!

TeknikPappa tipsar om bra teknikpoddar som håller hög klass och är värda att lyssna på. Perfekt för dig som är teknikintresserad och letar efter lite ny underhållning!

Hur man skapar ett nytt Apple-ID direkt i sin iPhone/iPad

Att skapa ett nytt Apple-ID kan vara lite krångligt, men inte om man har tillgång till den här guiden. TeknikPappa beskriver hur du, steg-för-steg, går tillväga. Support-inlägg likt dessa är guldvärda om man har ett problem.

Vill du se fler intressanta inlägg? Missa inte att kolla in Teknikpappas sida HÄR.

Håll dig uppdaterad genom att följa oss på FacebookInstagram och regelbundet kolla vår blogg.


Relaterade inlägg
Elin Häggberg driver Teknifik - en teknikblogg för ett roligare digitalt liv.

Intervju med Sveriges främsta teknikbloggare Elin Häggberg på Teknifik

Mobilanyheter

Så skapade 19-årige Rasmus en av Sveriges största tekniksajter