Prislappen för Pixel 4 och Pixel 4 XL har offentliggjorts

Prislappen för Pixel 4 och Pixel 4 XL har offentliggjorts


Klicka här för att komma till Panprices för att köpa de billigt

Klicka här för att se när Pixel 4 och Pixel 4 XL kommer till Sverige

Snart offentliggör Google sina flaggskepp Pixel 4 och Pixel 4 XL. Ungefär 16.30 är det dags för Google att äntligen tillkännage sina flaggskepp, Pixel 4 och Pixel 4 XL. Det har i flera månaders tid spekulerats kring telefonens inre- och yttre specifikationer. Tidigare blev det rapporterat att BestBuy hade satt priset på $999 vilket skulle ha inneburit att den fjärde generationens Pixel-mobiler skulle hamna i det yttre premium-segmentet med ett pris som är klart mycket högre än andra jämförbara flaggskepp.

Nu har det framkommit nya rykten som pekar på att prissättningen för den mindre Pixel 4 64GB kan komma att bli $799; för Pixel 4 XL kommer den möjligtvis att hamna på kring $899. Det finns inga andra tydliga prisuppgifter för vad resterande modeller kommer att kosta. Denna prissättning följer den tidigare pristrend som Google har följt med andra och tredje generationens Pixel. Prissättningen är med tanke på de häftiga uppgraderingar väldigt mycket mer acceptabel än förra årets Pixel 3 och Pixel 3 XL.

Vi vet fortfarande inte vad den officiella prissättningen kommer att landa upp i slutligt skede och det skulle mycket väl kunna vara så att en av Pixel 4 XL med högre basutrymme kan komma att hamna på över $999.

Pixel eventet kommer du att kunna streama genom att klicka här.

2019-10-15