Product of the Week: Canon EF 24-105mm f/4l IS II USM

Product of the Week: Canon EF 24-105mm f/4l IS II USM

Avatar
Eden Lev • 
Jul 17

Genomsnittlig lästid: 2 minuter

Med mångsidiga Canon EF 24-105mm f/4l IS II USM kan du uppnå effekterna av både ett vidvinkelobjektiv, ett standardobjektiv samt ett lätt teleobjektiv. Detta är kortsagt ett allsidigt objektiv som fungerar lika bra för proffsfotografen som för hobbyfotografen. I det här inlägget kommer vi titta lite närmare vilken slags fotografering som objektivet passar till, vilka funktioner som objektivet har samt vilken kamera det fungerar med.

Vad passar objektivet till?

Källa: Canon

Vilka funktioner har objektivet?

  • Canon AirSphereCoating: Denna tekonologin gör det lättare för dig att ta klarare bilder och bra bilder i motljus. Läs mer här.

  • Zoomlås: Med hjälp av ett zoomlås kan du låsa zoomen så att den inte ändras om du fotograferar i svårare vinklar.

  • Image stabilizer: Bildstabiliseringsfunktionen hjälper dig som fotograf att få skarpa bilder, när kameran är stabilare har nämligen autofokuset lättare att fokusera.

  • Flourine coating: Flourine coating motverkar smuts och fett som kan förstöra kameralinsen.

  • Snabb autofokus: Denna funktion är perfekt för dig som vill fotografera i farten. Ser du plötsligt något som du vill fånga på bild? Då gäller det att objektivet är i fokus snabbt så att du hinner få en bra bild.

  • Fungerar bra för film: Det här objektivet är mångsidigt och fungerar även utmärkt för filmning.

  • Vädertätning: Objektivet är vädertätat vilket innebär att du kan ta med det i tuffa väderförhållanden utan att oroa dig för att det kommer skadas.

Vilken kamera passar det till?

Objektivet har en EF-mount, vilket innebär att det passar de flesta utav Canons kameror. Kolla på produktspecifikationerna för din kamera, har den ett EF-mount eller en EFs-mount så kommer objektivet passa. Om du har en annan kamera kan du använda en adapter för att kunna fästa detta objektiv på din kamera. .

Det här objektivet är veckans Product of the Week och du kan beställa det HÄR för 7890 kr. Observera att produkten finns i en begränsad upplaga och att erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Latest blog posts