Panprices - Product of the Week: Canon EOS R6

Product of the Week: Canon EOS R6

Avatar
Björn • 
Sep 7

Genomsnittlig lästid: 2 min

Den efterlängtade Canon EOS R6 har tillsammans med den dyrare Canon EOS R5 nu äntligen lanserats. Den helt nya Canon EOS R6 är en utmärkt hybridkamera med en grym hastighet, autofokus och en otrolig bildkvalitét. Dessa kvalitéter är varför vi på Panprices valt Canon EOS R6 till den här veckans Product of the Week.

Den helt nya EOS R6 från Canon har lanseras tillsammans med sin storebror Canon EOS R5. Men trots att Canon EOS R6 har färre megapixlar än sin storebror så är EOS R6 en riktigt grym kamera.

Med sin fullformatsensor och en upplösning på 20 megapixel så lyckas Canon EOS R6 att prestera i även det svagaste ljuset. Dessutom erbjuder Canon EOS R6 upp till 20 bilder per sekund och tyst bildserietagning vilket gör att Canon EOS R6 fångar även de minsta rörelser eller detaljer. Men detta är inte allt, Canon EOS R6 kommer även med en revolutionerande bildstabilisering då den har en inbyggd 5-axel bildstabilisator, vilket möjliggör en otrolig stabilisering i upp till åtta steg. Detta gör Canon EOS R6 till en väldigt förlåtande kamera och du lyckas med att ta bilder med otrolig skärpa utan att behöva släpa runt på ett kamerastativ. 

Utöver sina kvaliteter för fotografering så fungerar även Canon EOS R6 utmärkt för videoinspelning. Med videoinspelning i 4k upp till 60p så tillhör Canon även toppen bland 4k kameror för videoinspelning. Kombinationen mellan hastighet, bildkvalitet och flexibilitet gör således Canon EOS R6 till en otrolig hybridkamera, som duger gott både för professionella fotografer såsom entusiaster. 

Vid köp av kameran så ingår följande i paketet:

  • Canon EOS R6 Kamerahus

  • Canon LC-E6 laddare för LP-E6 batteri

  • Canon LP-E6NH Lithium-Ion Batteri (7.2V, 2130mAh)

  • Kamerarem ER-EOSR6

Sist men inte minst kan man verkligen säga att det här är en riktigt bra kamera, vi kan erbjuda den till ett pris på 27 266 kr. KÖP CANON EOS R6 HÄR!

Håll dig uppdaterad genom att följa oss på FacebookInstagram och regelbundet kolla vår blogg.


Relaterade inlägg

Product of The Week: Nikon Z7