Panprices - Product of the Week: Fitbit Versa 2

Product of the Week: Fitbit Versa 2

Avatar
Eden • 
Aug 3

Genomsnittlig lästid: 2 minuter

En smartklocka och ett fitnessarmband kombinerade i en produkt: Fitbit Versa 2. Även om fitness-funktionerna är klockans huvudfokus finns även ett flertal funktioner som en vanlig smartklocka har. Du får exempelvis notiser från mobilen direkt i klockan, du kan kontrollera musiken och olika saker i ditt smarta hem.

Till skillnad från föregångaren Fitbit Versa är loggan på klockans framsidan borttagen för att istället minimera kanterna och ha en större skärm. Klockan har utformats så att den ska passa bra för alla handleder. För att den även ska passa alla stilar kan man anpassa designen på urtavlan samt byta ut klockarmbandet.

Den här klockan kan följa med på alla äventyr, då den är utrustad med Gorilla Glass 3 och är vattentät upp till 50 m djup. Du kan använda Alexa, Amazons röststyrda assistent, direkt i klockan. Dock finns det ingen röststyrning på Svenska. Spotify går att använda direkt i Fit Bit Versa 2 och om du vill lyssna via hörlurar finns det en möjlighet att koppla trådlösa hörlurar via Bluetooth.

Klockan autoregistrerar även träningspass, räknar antalet steg samt antalet brända kalorier. Utöver detta så får du även poäng (mellan 0-100) beroende på hur bra din sömn är, så kallat Sleep score. Eftersom klockan har tillgång till detaljerad sömndata finns också en funktion som heter Smart wake. Detta innebär att klockan kan väcka dig när du sover som lättast inom en halvtimmes intervall. Klockan fungerar med både iPhone och Android och har en batteritid på minst 5 dagar, även om du har skärmen på hela tiden.

Denna vecka har vi valt att rekommendera Fitbit Versa 2 som vår Product of the Week, inte bara för att det är en riktigt bra produkt, utan också för att den säljs till ett riktigt pangpris. Utomlands säljs den nämligen för hela 44% billigare än i Sverige, klicka HÄR för att jämföra priset på produkten.

Observera att säljaren har ett begränsat antal och att erbjudandet gäller så långt lagret räcker.