Product of the Week: Nikon D850

Product of the Week: Nikon D850

Avatar
Eden Lev • 
Aug 10

Genomsnittlig lästid: 2 minuter

Den populära kameran Nikon D850 har vunnit massor av olika priser och DP Review säger att "D850 är den bästa DLSR på marknaden idag". Kameran är en riktig allroundkamera och funkar bra till dig som vill kunna både fotografera och filma. Dessutom kan vi den här veckan erbjuda ett riktigt superbra pris på kameran.

Kameran har 45.7 megapixel och har en snabb autofokus. På grund av detta och att kameran kan ta 7 bilder per sekund så passar kameran perfekt för att fotografer rörliga motiv. Det finns dubbla minneskortsplatser och man kan ta 1840 fullformatsbilder på ett fulladdat batteri. Det finns en vinklingsbar touchskärm vilket gör det lättare att fotografera bilder från olika vinklar. Vidare är kameran vädertätad vilket gör att den kan tas med i tuffa väder. Om man vill fotografera på event som exempalvis bröllop kan det vara bra att ha tyst läge på kameran, en funktion som denna kamera erbjuder.

För dig som vill filma kan du göra det med 4K Ultra HD och elektronisk vibrationsreducering, allt för att säkerställa riktigt bra kvalité. Du kan filma slowmotion med hela 120 fps. Det finns en trådlös uppkoppling vilket gör det lätt att ladda över bilder direkt.

Denna vecka har vi valt att rekommendera Nikon D850 som vår Product of the Week, inte bara för att det är en riktigt bra produkt, utan också för att den säljs till ett riktigt pangpris. Utomlands säljs den nämligen för hela 21% billigare än i Sverige. Observera att säljaren har ett begränsat antal och att erbjudandet gäller så långt lagret räcker. KÖP NIKON D850 HÄR.

Håll dig uppdaterad genom att följa oss på FacebookInstagram och regelbundet kolla vår blogg.


Relaterade inlägg:

Product of the Week: Canon EF 24-105mm f/4l IS II USM

Vilken kamera passar dig? Kameraguide Del 2