Product of the Week: Oneplus 8 Pro

Product of the Week: Oneplus 8 Pro

Avatar
Eden Lev • 
Aug 19

Genomsnittlig lästid: 2 min

Nyligen utnämndes OnePlus 8 Pro som den bästa telefonen 2020-2021 av EISA. EISA är det största redaktionella samarbetet inom hemelektronik, de har 61 oberoende experter från 29 tidskrifter världen över. För att fira den prestigefyllda utnämningen har vi valt att ha OnePlus 8 Pro som veckans Product of the Week.

Först och främst har OnePlus 8 Pro en 120 Hz uppdateringsfrekvens vilket gör användarupplevelsen väldigt smidig och telefonen upplevs vara väldigt snabb. Skärmen är även ganska stor, den har en 6.78” QHD+ skärm med välvda kanter. TeknikPappa skriver bland annat i sitt produkttest att "färgerna är klara och bilderna knivskarpa på denna Amoledskärm. Att skrolla eller titta på rörlig bild är en ren fröjd på grund av uppdateringsfrekvensen på 120Hz och faktum är att en ny standard nog har satts här för många andra att ta efter (...) Även det faktum att skärmen är extremt ljusstark gör att det inte är några problem att använda den till och med i starkt solljus."

Vidare till kameran så kan vi se att även den imponerar med sina specifikationer. OnePlus 8 Pro har en 48 MP Quad Camera. Kameran består av fyra oberoende kameror, bland annat en vidvinkel kamera och en macro lins.

Vidare har telefonen en kraftfull prestanda med en Snapdragon 865 processor. Telefonen har både 5G och WiFi 6, vilket gör att telefonen har en väldigt snabb uppkoppling när det finns tillgång till 5G. Om du gillar att spela på telefonen kan du skifta telefonen till gaming mode vilket kommer maximera spelupplevelsen. Telefonen har även väldigt bra ljud då det finns dubbla högtalare inbyggt.

Slutligen, så har telefonen också en riktigt snabb laddning, om du laddar i 30 minuter så har telefonen redan fått 50% batteri. Det finns dessutom möjlighet för både trådlös laddning och vanlig laddning.

Vill du köpa den pris-vinnande telefonen? Den här veckan kan vi erbjuda telefonen till ett pris på 7 081 kr. Observera att erbjudandet endast gäller på ett begränsat antal enheter.

KÖP ONEPLUS 8 PRO

Är du fortfarande inte övertygad? Läs TeknikPappas produktrecension av OnePlus 8 Pro

Håll dig uppdaterad genom att följa oss på FacebookInstagram och regelbundet kolla vår blogg.


Relaterade inlägg

Product of the Week: Bose Portable Home Speaker

Product of the Week: Nikon D850

Latest blog posts