Panprices - Våra 5 bästa tips inför Black Friday

Våra 5 bästa tips inför Black Friday

Avatar
Tiba • 
Nov 23

Genomsnittlig lästid: 4 minuter

Varje år under Black Friday brukade shoppare köa utanför butiker och väntade ivrigt på chansen att shoppa billigare och spara massor av pengar. Tiderna har förändrats. Det här året har varit allt annat än normalt. Butiker erbjuder fler erbjudanden än någonsin online, och detta för att minska spridningen av COVID-19, därför uppmuntras alla att undvika onödiga fysiska besök till butiker. Du behöver inte heller köpa något du inte riktigt vill eller har råd för, även om det är till salu. Men för dig som har råd och viljan att shoppa under denna Black Friday här kommer våra bästa tips för att underlätta din Black Friday upplevelse och säkerställa att du får bästa erbjudandena än någonsin! 

1. Vet vad du har råd för

Innan du spenderar en krona på Black Friday, ställ in en budget och håll dig till den. Gör en lista över alla som du ska shoppa för, vad du skulle köper till dem och om hur mycket du förväntar dig att produkterna skulle kosta. Det är din fasta budgetgräns - att spendera mer är oacceptabelt. Black Friday-utgifterna är en superlativ kategori där det är helt OK att vara under genomsnittet. Visst, försäljning är en gång i året och är svårt att motstå, men din plånbok kommer att tacka dig senare om du visar återhållsamhet. 

2. Följ återförsäljare på sociala medier

Detta tips ger utdelning under hela året, men det är särskilt bra under perioden när återförsäljare ökar kampanjaktiviteter och erbjuder sista minuten-erbjudanden i högre volymer. Om du har ett aktivt Instagram eller Facebook-konto kan du också följa din favorit online butiks Facebook-sidor. Var medveten om att du förmodligen kommer att få riktade annonser efter att du har följt dem - vilket, beroende på din aptit för annonser och din Black Friday-shopping strategi, kanske inte är en dålig grej. Beroende på dina sekretessinställningar och surfvanor kan dina Facebook-annonser i detaljhandeln vara riktade efter din smak. 

3. Registrera dig för nyhetsbrev

Att registrera sig för återförsäljarnas e-postbrev är hur lätt och smidig som helst. Det tar bara några sekunder att ange din e-postadress och kostar ingenting för att få ett standard nyhetsbrev. För att undvika röran i din vanliga inkorg rekommenderar vi att du skapar dig en e-postadress bara för detaljhandels meddelanden eller använda en e-postklient som separerar säljande e-postmeddelanden i en separat mapp (t.ex. Gmail).

Börja uppmärksamma dina nyhetsbrev några veckor eller dagar före Black Friday. De är det enklaste sättet att hålla koll på Black Friday-kampanjer - effektivare och mer exakt än att googla runt och klicka på det första resultatet, eftersom de kommer direkt från källan.

4. Vet vad du ska köpa (och håll dig till det)

Som vi skrev ovan är det bästa sättet att undvika överskott på Black Friday att sätta en budget och hålla dig till den. Dock är det inte möjligt utan att veta exakt vad du planerar att köpa. Innan du börjar shoppa på Black Friday ska du utarbeta en omfattande lista över butiker som du planerar att shoppa ifrån den dagen och vilka produkter du planerar att shoppa. Du kommer troligen att lägga till eller filtrera bort butiker och produkter, men se bara till att listan är klar när det är dags att shoppa under Black Friday. 

Har du inte lust att kolla igenom alla hemsidor och leta efter det bästa erbjudandet för alla dina önskeprodukter? Eller är du helt enkelt för upptagen för det?  För att underlätta din Black Friday upplevelse vill vi på Panprices erbjuda dig en riktig unik personlig service! Skicka oss en lista med produkter som du letar efter och önskar dig att köpa under Black Friday, så ser vi till att hitta de bästa erbjudandena under Black Friday - inte bara i Sverige utan från hela Europa. Så här ser du till att verkligen shoppa till bästa pris!

Din önskelista kan inkludera allt från TV, mobiltelefoner, surfplattor, datorer, kameror till bland annat gaming utrustning och tillbehör. Du kan skicka din önskelista via e-mail på support@panprices.com, kontakta oss via chatten mellan 9 och 18, eller ring på +46 72 848 6354. För mer information om hur det går till och tips till din önskelista besök vårt blogginlägg Din personliga önskelista för Black Friday.

5. Lägg återförsäljarnas webbplatser i din bokmärke

Det låter uppenbart, men du skulle bli förvånad över hur många människor som inte utnyttjar bokmärken till fullo. De finns av en anledning, människor!

Få en optimal organisering till dina detaljhandels bokmärken genom att lägga till några beskrivande ord i varje titel. Till exempel kan ditt bästa köp-bokmärke skrivas som "Bästa köpa: elektronik och datorgrejer." Det finns inget fel svar här - det som är vettigt för dig är bra. Om du har många andra bokmärken kan du dela upp din detaljhandels kollektion ytterligare genom att skapa speciella mappar för Black Friday eller för semestersäsongen i allmänhet. 

Vi hoppas på att våra bästa tips har varit till nytta! Och som vi har sagt tidigare under punkt 4, är du varmt välkommen att skicka oss din önskelista så gör vi shoppingen åt dig med bästa möjliga priser!  Skicka till oss en lista med alla produkter du önskar dig att köpa så återkommer vi till dig med de billigaste erbjudandena som finns! Om du har andra frågor eller vill skicka din önskelista kan du nå oss via e-mail på support@panprices.com, kontakta oss via chatten mellan 9 och 18, eller ring på +46 72 848 6354. 

Håll dig uppdaterad genom att följa oss på FacebookInstagram och regelbundet kolla vår blogg.