Panprices Logo
DJI - Bästa drönare man hittar i marknaden.

DJI - Bästa drönare man hittar i marknaden.

Avatar
Sophia  • 
19. maalisk.

Om du är intresserad att köpa en drönare för att fånga alla dina minnen från höga vinklar, DJI är här för att uppfylla dina förväntningar.

Vi har listat deras bästa i kvalite och pris så att du slipper söka efter vilken som kan passa dig bäst. 

DJI - MAVIC 2 PRO

Mavic 2 Pro är fortfarande DJI: s mest imponerande konsumentnivå hittills och är fortfarande det bästa allround-alternativet för de flesta.

Dess 20MP en-tums sensor kan spela in utmärkta Raw-stillbilder och 4K-video, medan en mängd automatiserade fotograferings- och flyglägen kompletterar dess mycket bärbara formfaktor. 

DJI - MAVIC 2 PRO

DJI Mini 2 Kit

 Den är liten men mäktig. Tack vare intuitiva och avancerade funktioner förpackade i en bärbar ram ger DJI Mini 2 fullständig frihet att skapa var och hur som helst du vill skapa.

Oavsett om du skjuter på en öde strand eller fångar detaljerna i en rolig släktträff, kan Mini 2 hantera allt. Med en maximal batteritid på 31 minuter ger DJI Mini 2 mer än tillräckligt med tid för att komponera den perfekta bilden.

DJI Mini 2 Kit Grey

DJI PHANTOM 4 PRO V2.0

DJI Phantom 4 Pro V2.0 förblir en mycket kapabel drönare för både stillbilder och videoproduktion tack vare sin 1-tums sensor, justerbar bländare, mekanisk slutare och upp till 4K / 60p videoinspelning.

Med hastighet, kraft och mycket lyhörda kontroller är det ett utmärkt alternativ för professionella fotografer och videofotografer, om det är mycket mindre bekvämt än Mavic 2 Pro.

DJI PHANTOM 4 PRO V2.0

DJI Mavic air 2 

DJI Mavic Air 2 de nya specifikationer för denna modellen är bland annat fler flyglägen, 4K-video i 60 fps och bättre terräng avkänning. Det har även tillkommit ett "supersamlingsläge" där drönaren tar bilder på 48 megapixel genom att pixelshifta bilden med hjälp av den inbyggda tre-axlade gimballen.

Med en välutvecklad kamera med ett objektiv som har 24 mm brännvidd och en bländare på f/2.8 monterad på en tre-axlig gimbal är du garanterad skarpa bilder och stadig video. Du hittar även tre nya AI-lägen för automatisk flygning - Active Track 3.0 - Följer automatisk ett utvalt objekt.

DJI Mavic air 2 

VISA
mastercard
Klarna
Trustpilot