Panprices Logo
Hitta rätt kamera som passar din semester.

Hitta rätt kamera som passar din semester.

Avatar
Sophia • 
10. toukok.

Nu är det dags att börja planera sommarsemestern. 

Det är sant att den här sommaren kommer att vara “historisk”!  Detta leder till en sak, man måste spara de minnena med massa bilder och videos av våra nära och kära. Vad har du för planer i år? 

Vi rekommendera här till dig vilka kameror du kan använda för att inte missa en sekund av din resa.

Sony Alpha A6000

Vill du ha en användbar kamera? Då är Sony Alpha A6000  något för dig. Den har en 16-50 mm-objektiv för gatu-, natur- och arkitektur fotografering. Tack vare det snabba autofokussystemet gör det enkelt för dig att fokusera på vad du vill fota. Du kan till exempel fotografera cyklister i de franska Alperna på det sättet.

sony alpha 6000

Sony A6000

GoPro HERO9 Black

Om du gillar att ta selfies, är en vlogger eller en äventyrsfilmare är GoPros nya flaggskeppskamera gjord för dig.  Därför kan man säga att turistens bästavän är en GoPro-kamera. Oavsett om du vill ta ett galet äventyrs foto, eller att bara ta en selfie som inte ser ut som en selfie, så är det Hero9 det du behöver.

Så, om du tänker göra aktiviteter, som en vandring, en dykning och allt däremellan, är det definitivt värt att ha en GoPro för semesterfotografering

gopro2 hero9

GoPro HERO9

Dji Pocket 2

Dji Pocket 2 är en utrustning du måste ha om du älskar utflykter. Mångsidig, lätt och helt bärbar. Resor för många motsvarar att man bär en DSLR, dess linser, ett stativ, kanske en actionkamera och mer, som gör bagaget mycket tyngre än det behövs. Med Pocket 2 har du funktioner för bättre video- och fotokvalitet och erbjuder även fler funktioner.

Kameran är otroligt enkel att använda och är ett utmärkt alternativ för vloggare som behöver fånga stabiliserad video vart de än är.

dji pocket 2

DJI Pocket 2

Insta360 ONE R 1-inch

Med Insta360 One R 1-inch kan du producera vackra 4K (eller 5K) video och utmärkta stillbilder. Snäpp upp 360-graders och 4K-moderna så har du direkt en actionkamera i dina händer.

Den har några intressanta kreativa funktioner, och en vidvinkeln på 1-inch-modulen. Dessutom, mikrofonkvaliteten är bra för att tydligt fånga ljud även under en liveframträdande.

Insta360 är väldigt lätta att ta med sig så oavsett va du har för planer passar den utmärkt.

insta360 one r twin edition

Insta360 ONE R

 

VISA
mastercard
Klarna
Trustpilot