Panprices Logo
Suomi
Objektiv till Fujifilmkameror

Objektiv till Fujifilmkameror

Avatar
Sophia  • 
Mar 29

Vi har listat några av Fujinons objektiv som kan passa din Fujifilmkamera. Vi vägleder dig genom de sex olika objektiven, så att du kan hitta den som passar bäst.

Fujifilm FUJINON XF 16mm f/1.4 R WR

Fujifilm FUJINON XF 16mm f/1.4 R WR har en fast brännvidd på 16 mm (motsvarande 24 mm i 35mm-format) och erbjuder ett brett synfält och fantastisk optisk prestanda. Den maximala F1.4 bländare ger hög bildkvalitet i svagt ljus, bokeh och makrofotografi med det minsta fokuseringsavståndet på 15 cm. Den har höghastighets autofokus, tål svårare väderförhållanden, damm och kan arbeta vid låga temperaturer ner till -10 ° C.

Fujifilm FUJINON XF 16mm f:1.4 R WR

Fujifilm FUJINON XF 35mm f/1.4 R

Denna prestation skapar vackra bokeh-effekter på områden utanför fokuset i bild samt utmärkt fokusåtergivning för att skapa en naturlig känsla av skärpedjup, enligt bländarinställningen och motivet. 35 mm-objektivet har en normal brännvidd som liknar synvinkeln för det mänskliga ögat. Med den ljusa maximala bländaren är linsen perfekt för stillbilder och porträtt.

Fujifilm FUJINON XF 35mm f:1.4 R

Fujifilm FUJINON XF 16-55mm f/2.8 R LM WR

XF16-55mm F2.8 R LM WR-zoomobjektiv är väderbeständigt och är flaggskeppet i XF-zoom-serien. Det har en brännvidd motsvarande 24 mm till 84 mm och en fast F2.8-bländare över hela fokusområdet. Den avancerade optiska designen styr olika former av ljusavböjning för att uppnå skärpa från kant till kant genom hela zoomområdet.

Fujifilm FUJINON XF 16-55mm f:2.8 R LM WR

Fujifilm Fujinon XF 90/2,0 R LM WR

Fujinon XF 90mm f/2 R LM WR är ett förstklassigt snabbfokusobjektiv med en brännvidd motsvarande 137 mm och en maximal bländare på F2.0, vilket ger extremt skarpa bokeh-bilder även vid maximal bländare. Den visuella konstruktionen av elava element i åtta grupper minimerar vinjettering och skapar en vacker bokeh tack vare den rundade bländaren, vilket gör den idealisk för porträtt och andra kameralägen.

Fujifilm Fujinon XF 90:2,0 R LM WR

Fujifilm FUJINON XF 56mm f/1.2 R

Detta är ett snabbt F1.2-objektiv med en brännvidd på 85 mm som ger vacker bokeh och är idealiskt för porträttfotografering. Objektivets otroliga kvalitet möjliggörs tack vare en ny optisk design som har elva element i åtta grupper. Objektivet har två ED-glaselement och ett dubbelsidigt glaselement som används för att kontrollera sfäricitet och färgavböjning. Ett av de fyra elementen har konvexa ytor för att säkerställa utmärkt ljustäckning, även när man fotograferar med helt öppnad bländare.

Fujifilm FUJINON XF 56mm f:1.2 R

Fujifilm FUJINON XF 35mm f/2 R WR

Fujinon XF 35mm f/2 R WR erbjuder en brännvidd på 53 mm med en maximal bländare på F2.0 samt en betraktningsvinkel som, likt XF f/1.4 R, liknar det mänskliga ögat. Du kan därför med detta normalobjektiv åstadkomma bilder med krämiga bokeh-effekter. Den optiska konstruktionen med nio element i sex grupper uppnår den perfekta balansen mellan hög bildkvalitet och kompakt storlek. Linsen har seriens minsta diameter, och tack vare det interna fokuseringssystemet och stegmekanismen uppnår den en autofokustid på bara 0,08 sek. Utsidan av linsen är vädertåligt och kan fungera vid låga temperaturer ner till -10 °C. Kameralinsen är perfekt för alla landskap.

Fujifilm FUJINON XF 35mm f:1.4 R