Panprices Logo
TOP 5 bluetooth-högtalare som är mest värda att köpa

TOP 5 bluetooth-högtalare som är mest värda att köpa

Avatar
Naomi Luu • 
17. maalisk.

De flesta bluetooth-högtalare har en utmärkt och kompakt design, med en mängd olika priser för att passa användarens ficka. Så vilken är den bästa bluetooth-högtalaren för att lyssna på musik idag? Låt Panprices föreslå dig de TOP 5 bluetooth-högtalarna som många älskar och väljer att använda!

Yamaha MusicCast 50

Yamaha WX-051 (MusicCast 50) är en smart bluetooth-högtalare som kan göra din musik bättre på sätt som du aldrig föreställt dig. Med en enkel, konstnärlig design passar Yamaha WX-051 in i alla rum utrymmen. Använd en eller två tillsammans för att skapa kraftfullt trådlöst stereoljud. MusicCast-appen gör din WX-051 ännu mer mångsidig. Lägg till en eller två högtalare till din avancerade film förstärkare för 5.1 trådlös ljudåtergivning för ditt hemmabio ljudsystem.

hìi2

Låt inte den kompakta designen lura dig. Yamaha WX-051 är designad för att kickstarta festen med ett rum fyllande ljud oavsett storlek. Med 10 cm (3-7/8") x 2 base design, 3 cm (1-1/8") x 2 Soft Dome diskanthögtalare gör Yamaha WX-051 (MusicCast 50) högtalare att blåsa bort dig med en ljud Booming bar för de senaste hitsen eller actionfilmerna.

hifi3

Klipsch The Three II

Med en kompakt design och flexibla musik faciliteter inklusive både trådbundna och trådlösa anslutningar, digitala och rena analoga musikanslutningar, hjälper Klipsch The Three II dig att koppla din kärlek till dina medlemmar. Familjen kan dela glädjen med musik var som helst i huset.

hifi4

Klipsch The Three II har en fyrkantig form, kompakt storlek med en bredd på 34,8 cm x höjd 17,7 cm x djup på 20,3 cm och en vikt på 4,7 kg som är lätt att passa snyggt i TV-hyllor, möbel hyllor eller att förvara på matsalen bord i köket utan att ta plats. Högtalarmodeller använder premium MDF-material med äkta träfaner för både valnöts- och mattsvarta versioner med sofistikerade och sofistikerade nostalgiska konturer.

Samsung MX-T70

Samsung MX-T70-högtalaren visar upp det intensiva, livfulla ljudet som kan eka över ett stort utrymme med diskanthögtalare, mellan högtalare och 10-tums bashögtalare inbyggd i ljudsystemet. 

Högtalaren kan förstärka basen med en total max effekt på 1500W för explosivt, spridande ljud, vilket ger bränsle till festens spänning och perfektion.

hifi5

Dessutom ställer inställningen även in en mängd olika ljudlägen som Party, Standard, HipHop, EDM, Rock, Latin, House och Reggae, vilket ger dig flexibla alternativ för en extra bra ljudupplevelse. Högtalaren har LED DJ-effekter som justerar ljuset på en mängd olika sätt och passar för många olika toner som Party, Ambient, Dance, Thunder Bolt, Star och Lover, vilket bidrar till att feststämningen blir livlig och attraktiv. ge dig oändliga timmar av passionerad underhållning.

JBL Party Box 310

JBL Party Box 310 högtalare är en bärbar bluetooth-högtalare från märket JBL - USA. Med en vacker design, levande och kraftfull ljudkvalitet, kombinerat med unika ljudeffekter, kommer JBL PartyBox 310 att ge dig en fantastisk ljud- och ljusfest. JBL PartyBox 310-högtalaren är utrustad med exklusiv JBL Signature Sound™-ljudteknik kombinerad med bas- och diskant högtalare systemdesign för generöst och kraftfullt ljud.

hifi6

Med JBL PartyBox 310 Speaker kan du snabbt ansluta till elektroniska enheter som Smartphone, Tablet, Laptop, ... snabbt genom standard Bluetooth 4.1-teknik med stabil signalöverföring. JBL PartyBox 310-högtalaren integrerar även ett litiumjonbatteri med en kapacitet på 10400mAh, så med endast 5 timmars laddning kan den fungera kontinuerligt i 18 timmar.

Mackie SRT215

Mackie SRT215 är designad för verklig prestanda. Denna högtalare äger de senaste uppdateringarna inom ljud behandlingsteknik, kraftfulla förstärkare och den extremt mångsidiga SRT Mix Control + SRT Connect-appen som betyder enkel installation, otroligt ljud och oöverträffad tillförlitlighet.

hifi7

Mackie SRT215 15-tums aktiva PA-högtalare använder banbrytande tekniska designfunktioner för att leverera felfri ljudkvalitet och oöverträffad prestanda. Du kommer aldrig att finna dig själv brist på volym med 1600W kraft på kranen men att vara högljudd är aldrig på bekostnad av klarhet eller övergripande ljudkvalitet Det specialdesignade hornet optimerar effektiviteten hos kompressions drivrutinen så att du kan veva högtalarna utan oro.

Missa inga rykten eller uppdateringar om den nya högtalarserien genom att följa oss på Facebook, Instagram eller regelbundet kika in vår blogg.

Som en gränsöverskridande shoppingtjänst kan Panprices hjälpa dig att köpa en högtalarserien till det lägsta priset i europa. Vi erbjuder betalningar via Klarna, certifierade säljare, spårningsbara försändelser och Panprices egna garanti för att du ska ha den smidigaste gränsöverskridande shoppingupplevelsen. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss via chatt, mejla oss på info@panprices.com eller ring +46 72 848 6354.

Du kan dessutom kolla in våra andra högtalarserien som vi erbjuder i vår butik:

Aiheeseen liittyvät blogipostaukset

VISA
mastercard
Klarna
Trustpilot