Google läcker Pixel 4 och Pixel 4 XL bilder - Köp den från Panprices Sverige billigt

Google läcker Pixel 4 och Pixel 4 XL bilder - Köp den på Panprices Sverige

Avatar
Leslie • 
Oct 14

Den 15 oktober kommer Google att officiellt presentera Pixel 4 och Pixel 4 XL men även andra enheter som du kan läsa mer om här. Nu har det dykt upp med bara dagar kvar ett flertalet bilder på de två flaggskeppen. På utsidan hittar vi mobilerna i färgerna Clearly White, Just Black, och Oh So Orange. På insidan kommer den mindre Pixel 4 utrustad med en Full HD 5,7" skärm, den lite större Pixel 4 XL får en Quad HD 6,3" skärm. Mobilerna kommer förinstallerade med Android 10, 6GB RAM, och Snapdragon 855.

Vi har även tidigare nämnt att mobilerna kommer med två kameror på baksidan, en 16MP för längre avstånd och en 12MP för närmre avstånd med 4k videinspelning. På framsidan finns en 8MP-kamera med 1080p. Skärmarna kommer dessutom att kunna köras med vad man kallar för "Smooth Display" vilket gör att skärmfrekvensen kan komma upp i hela 90Hz. Batteriet på XL versionen är runt 3700 mAh och den mindre versionen är på 2800 mAh.

Du klicka här för att komma till våra artiklar kring Pixel 4, Pixel 4 XL, och andra Google enheter som kommer att presenteras under #MadeByGoogle den 15 oktober 2019 i New York.

Nedan kommer ett urval av de bilder på de läckta bilderna från Pixel 4 och Pixel 4 XL.

Latest blog posts