Google Pixel Sverige release och kvalité på kamera för Pixel 4 och Pixel 4 XL

Google Pixel Sverige release och kvalité på kamera för Pixel 4 XL

Avatar
Sara • 
Oct 15

Klicka på en av länkarna för att komma till årets Pixel 4-modeller:

Nedan finns förra årets modeller:

Det är bara några timmar kvar till att Google presenterar de två Pixel telefonerna som vi har skrivit om den senaste tiden på vår blogg. Det är tänkt att Pixel 4 och 4 XL kommer att presenteras den 15e oktober 16.00 i New York under #MadeByGoogle. Google Pixel release kommer att ske omkring 22 oktober 2019.

Med bara timmar kvar till presentationen får vi nu ett smakprov på vad Pixel 4 och Pixel 4 XL kan komma att ta för bilder. Nu har en thailändsk youtuber visat upp Pixel 4 XL i alla tre färger. Han går även över hårdvaran i telefonen och ger oss en bra beskrivning över hur glaset samt telefonens andra komponenter kommer att se ut. Han visar även upp Motion Sense som vi tidigare har skrivit om.

Nedan följer lite bilder som har tagits med mobilen. Bilderna är tagna från ett videoklipp och det är något som man bör ta i åtanke när man gör en bedömning kring bildkvalitén. Zoomen i Pixel 4 kameran har fått en rejäl uppgradering från tidigare generationens Pixel 3 likväl har "Night Sight" eller mörkerläget fått ett uppsving vad det gäller kvalité och upplösning. Vi kan även se några förbättringar vad det gäller selfie-läget och porträtt-läget. Vi kommer att få se hur det verkligen ser ut lite senare den 15e oktober kl 16.00 när den väl presenteras upp.

Latest blog posts