Kommer man att kunna köpa Google Pixel 4 och Pixel 4 XL i Sverige?

Kommer man att kunna köpa Google Pixel 4 och 4 XL i Sverige?

Avatar
Sara • 
Oct 10

Klicka på en av länkarna för att komma till årets Pixel 4-modeller:

Nedan finns förra årets modeller:

Vi inväntar som ni redan vet ivrigt in tillkännagivandet av de båda flaggskeppsmodellerna. Likt föregående år kommer detta troligtvis bli nattens showstopper. Vi har redan skrivit mycket om Pixel 4 på vår Panprices blog. Vid tidigare Pixel lanseringar har informationen varit knapphändig. Nytt för i år är att Google själva har tagit saken i egna händer och visat upp en officiell rendering av den kommande mobilen. Man har även delat med sig detaljer kring telefonens andra funktioner. Den nya Soli-radarsensorn som genom 'Motion Sense' möjliggör för användare att styra telefonens funktioner (t.ex. byta eller pausa låt) och med tillägget av de nya IR-sensorerna ryktas denna funktion bli en solklar konkurrent till Apple Face ID.

Pixel 4 och Pixel 4 XL kommer att ha 5,7-tums respektive 6,3-tums OLED-skärmar. De är båda utrustade med en funktion som Google kallar för "Smooth Display" och som innebär att skärmarna kan komma upp i hela 90Hz. Kamerorna är likt föregående år och jämfört med andra relevanta flaggskepp fantastiska. De har en kamera på baksidan med två sensorer, en vid 12MP och ett teleobjektiv på 16MP.

Den mindre Pixel 4 har med sin 5,7-tums OLED skärm ett batteri på 2800 mAh. Den större Pixel 4 XL har ett större batteri på 3700 mAh. De båda kommer utrustas med Snapdragon 855 och kommer med hela 6GB RAM. Det har hittills bekräftats att telefonerna kommer med 64 GB och 128 GB, med förbehåll om att Pixel 4 kan komma i 256 GB och 512 GB.

Båda mobilerna kommer med Android 10 med 3 års mjukvarusupport, Pixel Visual Core-chipset, stereohögtalare samt Titan M-säkerhetsmodulen. Hittills har det bekräftats att Pixel 4 kommer i tre färger - Oh So Orange, Just Black och Clearly White. Vi har ännu inga bekräftade prisuppgifter, tillgänglighet och om Google Pixel 4 ens lanserar i Sverige. Det återstår därför att se den 15 oktober när den väl presenteras officiellt.

Klicka här för att komma till vår samlingstråd

Latest blog posts