Panprices Logo
Hitta din nya mesh Wi-Fi router

Hitta din nya mesh Wi-Fi router

Avatar
Sophia • 
2. kesäk.

Lämna den gamla routern och hitta de bästa mesh Wi-Fi-routrarna.

Mesh router är det mest idealiska sättet att säkerställa en oavbruten signal i ett stort täckningsområde eller i ett "trångt" nätverk.

Vi är alla fortfarande beroende av våra Wi-Fi-nätverk mer än någonsin - och att ha områden runt huset där du bara inte kan ansluta kan vara otroligt frustrerande. Lyckligtvis kan du avgränsa “döda zoner” genom att uppgradera din router till ett mesh-nätverk som kopplar ihop en router med radionsförlängande satellitenheter för att sprida en snabb och pålitlig signal i hela ditt hem.

Vad är skillnaderna mellan Mesh och traditionella Wi-Fi-routrar?

Huvudskillnaden mellan mesh system och traditionella routrar är att den förstnämnda är centraliserad medan den senare inte är.

Med en gammaldags router kommer all trådlöstrafik att förlita sig på den enda åtkomstpunkten. Enheter som är längre bort kommer ofta att uppleva sämre servicekvalitet än de som ligger närmast din router.

Ett trådlöst Wi-Fi-system ger dig flera åtkomstpunkter. Denna grundläggande skillnad kan göra det möjligt för nätbaserade nätverk att erbjuda bättre täckning och hastighet i vissa, men inte alla,situationer. Om du bor i ett stort hem eller ett med flera våningar kommer du att märka mer av en skillnad än vad du skulle göra på ett litet, envåningshus.

Vilka är fördelarna med en mesh-router?

Det är samma nätverk men dina enheter ger bättre prestanda och mindre “trängsel” i nätverket. I vissa situationer kan trådlöst nätverk möjliggöra snabbare hastigheter, bättre tillförlitlighet och större trådlös täckning av ditt hem än vad en vanlig router skulle göra.

Varför ska jag ha en mesh router?

Det är samma nätverk men dina enheter ansluter med den som är närmast. Det vill sägas att signalen är bättre och snabbare.

Här har vi två av de bästa Mesh-router för 2021:

TP-Link Deco M9 Plus Mesh Wi-Fi-systemet är en utmärkt artist som erbjuder en robust funktionsuppsättning, inklusive möjligheten att fungera som en hemautomationsnav som styr många smarta hemenheter.

  • Hemautomationsanslutningar

  • enkel installation

  • Programvara för nätverkssäkerhet

  • Inbyggt skydd mot skadlig kod och virus.

  • Alexa och IFTTT-kompatibla.

tp-link-deco-m9-plus-deal-main thumb800

TP-Link Deco M9 Plus

Google Nest Wifi är ett utmärkt nätverksroutersystem med imponerande topphastigheter, stark prestanda inom räckhåll, lättanvända funktioner och stabil bandstyrning.

Det är enkelt att installera och använda, det är det bästa Wi-Fi-systemet vi har sett.

  • Bra prestanda

  • Google Assistant med musik

  • Enkel installation

  • Liten och diskret

Google-Nest-WiFi-Router-2-Points

Google Nest

VISA
mastercard
Klarna
Trustpilot